Mirë se vini në ROYAL MALL

HAPJA


ROYAL MALL Shopping Centr hapja Tetor 2017 MAT Rruga B
Në tetor të vitit 2017

LOKACIONI


Lokacioni i ROYAL MALL Shopping Center MAT Rruga B
Rruga B, MAT 1, Prishtinë,
Kosovë

KONTAKTI


Kontakti i ROYAL MALL Shopping Center MAT Rruga B Kontakt info
038 24 00 77 / 22 77 88,
+386 43 900 009
info@royalmall-pr.com

ROYAL MALL, përmban 15.000 m2 me mbi 50 lokale afariste, një MEGA Market, me parking nëntokësor mbi 200 vende të dedikuara vetëm për qendrën tregtrare.

Hapësira komercianel është në katër etazhe! Etazha përdhes\kati i parë dedikohet për: Butiqe, Shitje Kozmetike, Modë, Elektronik, apo brende të fëmijëve, etj... Kati i dytë i dedikohet pjesës së ushqimit\gastronomis, kafe-bareve dhe argëtimeve për fëmijë.
Kati nëntokësor (-1) dedikohet për një MEGA Market, teknikë të bardhë, mobilim shtëpije etj...

Aplikoni për lokalin tuaj me qera në qendrën tregtare ROYAL MALL nga  

*Emri Mbiemri:
*Telefoni:
*Email-i juaj:
Adresa juaj:
Qyteti:
Biznesi juaj:
Nr. i Biznesit:

*Lloji i biznesit:
*Kërkesa për hapësirë m2:
*Përshkrimi i biznesit:
Biznesi a është Brend:
A ekziston diku në Kosovë:
Në cilin qytet të Kosovës:
Profili i biznesit që mendoni ta startoni:
*Verifikoni detajet e juaja:

Bëje like dhe shpërndaje në Facebook:

Lokacioni i ROYAL MALL në hartën e Prishtinës