Mirë se vini në ROYAL MALL

HAPJA


ROYAL MALL Shopping Centr hapja Tetor 2017 MAT Rruga B
Në Qershor të vitit 2018

LOKACIONI


Lokacioni i ROYAL MALL Shopping Center MAT Rruga B
Rruga B, MAT 1, Prishtinë,
Kosovë

KONTAKTI


Kontakti i ROYAL MALL Shopping Center MAT Rruga B Kontakt info
043 900 009,

info@royalmall-pr.com

Qendra Tregtare ROYAL MALL përfshinë hapësiren prej 15.000 m2, me mbi 50 lokale afariste.

Hapësira afariste e Royal Mall është e ndare në katër Kate

Kati nëntoksorë i cili ka në perberjen e saj rreth 200 vende parkinge për konsumatorët e Royal Mall.
Kati përdhes dhe kati i parë është i projektuar për: hapesiren e Hypermaketit, teknike të bardhë, elektronikë, brende te tekstili per te gjitha moshat dhe gjinitë, dyqane të kozmetikës, argjendari, barnatore.
Kati I dytë është i projektuar për restorant, kafe bare, fast food, kendi i lojrave per femije dhe i argetimit.

Aplikoni për lokalin tuaj me qira në Qendrën Tregtare ROYAL MALL nga  

*Emri Mbiemri:
*Telefoni:
*Email-i juaj:
Adresa juaj:
Qyteti:
Biznesi juaj:
Nr. i Biznesit:

*Lloji i biznesit:
*Kërkesa për hapësirë m2:
*Përshkrimi i biznesit:
Biznesi a është Brend:
A ekziston diku në Kosovë:
Në cilin qytet të Kosovës:
Profili i biznesit që mendoni ta startoni:
*Verifikoni detajet e juaja:

MISIONI & VIZIONI

Royal Mall do të jetë Qender Tregtare që plotëson të gjitha nevojat e konsumatorëve, duke ofruar produkte dhe shërbime të shumta dhe unike për të gjithë vizitoret e saj.

Konstruksioni I saj unik dhe I vetmi I llojit të saj në vend dhe rajon do ti shtojë Prishtinës dhe Kosoves në tërsi ambient të veqantë dhe poashtu turistik për tu vizituar nga të gjithë.

Në Royal Mall mund të gjeni hypermarket, dyqane të tekstilit me shumëllojshmeri të perzgjedhjes për të gjitha moshat dhe gjinitë, dyqane të kozmetikës, argjendari, barnatore, teknikë të bardhë,elektronikë restorant, fast-food, kafe bare, këndi i lojërave për fëmijë dhe I argëtimit si dhe mbi 200 vende parking nëntokësor të dedikuara vetëm për konsumatoret e Qendres Tregtare.

Royal Mall vlerson dhe ofron zgjedhje për të gjitha kerkesat e kosumatorëve të saj.

Bëje like dhe shpërndaje në Facebook:

Lokacioni i ROYAL MALL në hartën e Prishtinës